top of page
  • Writer's pictureNatalija Petruhina

Kā notiek sagatavošanās fotosesijai?

Updated: Nov 12, 2023

Kad vienojamies par fotosesijas datumu un tiek veikta priekšapmaksa, sāku darbu pie fotosesijas koncepta. Sākumā vienmēr uzklausu klientas vēlmes, kā sieviete pati sevi gribētu redzēt, kā justies. Fotosesija ir tāds sievišķīga sapņa piepildījums. Jo tik jaunas kā šodien, mēs vairs nebūsim nekad. :)


Pēc tam sagatavoju "mood-board", un piemeklēju atbilstošu apģērbu. daudz kas ir studijas garderobē, to, kas nav, piemeklēju no sadarbības partneriem. :) Studijas garderobe veidota elegantā stilā.


All-inclusive fotosesijā ir iekļauts make-up un frizūra (vienam cilvēkam). Ļoti iesaku izmantot šo pakalpojumu, tā ir burvīga iespēja izcelt skaistāko, nomaskēt nepilnības un ieraudzīt sevi pavisam citā gaismā. Nē, make up vēlāk nevar uzlikt fotošopā un nebūs tā, ka neizmantojot vizāžista pakalpojumus, fotogrāfs vienkārši to pašu efektu vēlāk panāks pēcapstrādē.


Es bildēju sajūtas, emocijas un tā pavisam iespējams atbrīvoties ja esi pārliecināta par sevi, ja patīk savs atspulgs spogulī.


Mans mērķis ir, lai katra kliente saņemtu pēc iespējas vairāk, kvalitatīvu fotogrāfiju, tāpēc cenšos fotografēt maksimāli 'tīri'.


Katrs posms sagatavošanās procesā ir daļa no garantijas, ka gala rezultāts būs tāds, kādu tu vēlies.


Uz fotosesiju jāierodas tīrīem un sausiem matiem, bez make up (drīkst būt kopjošā sejas kosmētika).


Svarīgi ir, lai fotosesija notiktu brīvdienā, lai tev nebūtu jāuztraucās par laiku. Fotosesija tie ir mazie svētki, dod sev laiku procesu izbaud[īt, ļaujies un uzticies fotogrāfam.


Es kā sieviete, kam arī ir savi kompleksi un savas nepilnības tiešām cenšos darīt visu, lai tu justos ērti un pēc sesijas mājās dotos pacilātā garstāvoklī un ar pozitīvām emocijām. Pēc sesijas tu sev varēsi pateikt wow- es esmu tik skaista! (nevis wow, šis ir skaisti, galīgi neizskatos pēc sevis:)) Jo skaista esi tieši tāda, kāda tu esi. Un katra no mums spēj iedvesmot vēl kādu sievieti, tāpēc labs sākums ir izteikt tādus komplimentus sev to, kādus tu labprāt iztektu arī citai sievietei.


All inclusive fotosesijas izmaksas ir sākot no 220 eur. :)




89 views

Recent Posts

See All
bottom of page